Cyberpunk 2077 aanbieding: gratis Stadia controller en Chromecast

Met deze Cyberpunk 2077 aanbieding krijg je een Stadia controller en Chromecast gratis.
cyberpunk 2077 aanbieding gratis controller
Cyberpunk 2077 gameplay © CD Projekt RED / Press

Google Stadia heeft op dit moment een wel heel bijzondere aanbieding: bij aankoop van Cyberpunk 2077 krijg je namelijk de Google Stadia controller helemaal gratis. Deze is normaalgesproken 100 euro, die je met deze deal mooi in je zak houdt.

Google Stadia Premiere Edition cadeau bij Cyberpunk 2077

Het gaat om een tijdelijke aanbieding: koop je Cyberpunk 2077, dan krijg je daar tijdelijk de Stadia Premiere Edition controller er gratis bij. De Stadia Premiere Edition bestaat uit een Stadia controller en een Chromecast Ultra. Voor deze mooie aanbieding zijn wel een aantal voorwaarden van toepassing, die op de website van Google Stadia te vinden zijn.

Google Stadia

Google Stadia is het gameplatform van de Amerikaanse techgigant. Om spellen te kunnen spelen zijn er eigenlijk maar drie zaken nodig:

  • Een controller die compatibel is met Stadia
  • Een sterke internetverbinding
  • Een device om op te spelen (een TV met Chromecast, Android apparaat of een computer)

Cyberpunk 2077

Op Smartoday schreven we over de lancering van Cyberpunk 2077 en stonden we stil bij het vraagstuk waarom er zoveel over gesproken wordt. Het spel onderging onlangs nog een update om de kans op epileptische aanvallen te minimaliseren.

Bekijk de aanbieding hier. Benieuwd naar de gameplay van Cyberpunk 2077 op Google Stadia? Check dan onderstaande video om een goede indruk te krijgen.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.