Xiaomi Mi 11 pre-order aanbieding: gratis Mi Watch

Je krijgt met de Xiaomi Mi 11 pre-order aanbieding een Mi Watch gratis cadeau. 
xiaomi mi 11 pre order aanbieding
Xiaomi Mi 11 smartphone. © Xiaomi/Press

Vlak na de officiële aankondiging van de Xiaomi Mi 11 smartphone, komt het merk gelijk met een interessante aanbieding. Een pre-order aanbieding om precies te zijn. Pre-order je de Xiaomi Mi 11 dan krijg je daar nu tijdelijk een gratis Mi Watch cadeau bij.

Xiaomi Mi 11 pre-order

Onlangs is de nieuwe Xiaomi Mi 11 smartphone aangekondigd. Onze redactie hield een liveblog bij tijdens de Mi 11 Launch Event, wat live plaatsvond. De Xiaomi Mi 11 is nog niet gelijk te koop, maar je kunt hem wel pre-orderen bij verschillende webshops.

Wanneer je de Xiaomi Mi 11 pre-ordert reken je de smartphone alvast af, maar ontvang je hem pas op de officiële releasedatum. De Xiaomi Mi 11 heeft een prijskaartje van € 849. Je kunt de smartphone pre-orderen bij de volgende verkooppunten:

  • Bol.com
  • Coolblue
  • Mi.com

Daarnaast kun je hem ook alvast bestellen bij providers als Vodafone, KPN en Mobiel.nl.

Mi Watch Cadeau

Zoals we daarnet al aangaven is er sprake van een pre-order aanbieding. Wanneer je hem namelijk bestelt krijg je er een Mi Watch gratis bij, de smartwatch van Xiaomi. Het slimme horloge is onder meer voorzien van een hartslag meter en kan gekoppeld worden met je smartphone.

Pre-order aanbieding

De pre-order aanbieding is vanzelfsprekend tijdelijk geldig. Xiaomi meldt ons dat de pre-order aanbieding tot 15 maart geldig is; wees er dus snel bij.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts