Aantal abonnees Nvidia GeForce Now: 6 miljoen in eerste jaar

In het eerste jaar heeft Nvidia GeForce Now al 6 miljoen abonnees op haar naam staan.
abonnees nvidia geforce now
Fortnite is een veel gespeelde game via Nvidia GeForce Now. © Vlad Gorshkov/Unsplash

Nvidia GeForce Now, de gamestreamingdienst van Nvidia, heeft binnen een jaar tijd maar liefst zes miljoen abonnees naar binnen gehengeld. Bij Nvivida GeForce Now kunnen gebruikers gekochte spellen via de cloud spelen.

Eén jaar Nvidia GeForce Now

De gamestreamingdienst bestaat pas een jaar, maar heeft nu al mooie prestaties op haar naam staan. Nvidia deelt in een bericht op haar website ook wat ze nog allemaal van plan is de komende periode.

In totaal zouden GeForce Now gebruikers gezamenlijk 175 miljoen uur spellen hebben gestreamd. Bekijk een video van de prestaties van Nvidia GeForce Now hieronder. Hiervan zouden zo’n 100 miljoen uur multiplayer spellen gespeeld zijn. Denk aan het immens populaire Fortnite.

GeForce Now voor Chrome

Zo is de gamestreamingdienst nu ook in betaversie via webbrowser Chrome van Google te gebruiken.  Op Smartoday meldde we al eerder dat GeForce Now beschikbaar is voor Chrome en M1 Macs. Nvidia is haar producten de laatste tijd steeds meer aan het uitrollen op meer apparaten en biedt ondersteuning voor meer en meer.

Zo ondersteunt Nivida GeForce Now nu nieuwe PS5 en Xbox controllers en zal GeForce Now naar LG TV’s in 2021 komen. De gamestreamingdienst wordt nu in zo’n 65 landen ondersteund.

 


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts