Alarm.com introduceert contactloze slimme deurbel

De Alarm.com Touchless Video Doorbell is een contactloze slimme deurbel.
alarm.com touchless video doorbell
De Touchless Video Doorbell. © Printscreen YouTube Alarm.com / Smartoday

Alarm.com heeft tijdens CES 2021 een nieuwe slimme deurbel aangekondigd die vandaag de dag wel eens heel goed aan zou kunnen sluiten op ons leven: een contactloze slimme deurbel. Met de huidige coronadreiging willen we zo min mogelijk aanraken, waardoor deze contactloze slimme deurbel van Alarm.com op juiste moment lijkt te komen.

Alarm.com Touchless Video Doorbell

Het gaat om de Alarm.com Touchless Video Doorbell: een slimme deurbel die op het eerste gezicht lijkt op andere smart home deurbellen. Hij is voorzien van een 1080p HDR camera en heeft nachtzicht, waardoor je ook ‘s avonds kunt zien wie er aanbelt. Ook is er sprake van tweeweg-communicatie: je kunt dus luisteren en spreken met degenen die voor de deur staat.

Wat deze video deurbel echter anders maakt dan anderen, is dat het gaat om een contactloze variant. Je leest het goed: mensen hoeven niet meer fysiek aan te bellen om een notificatie op je smartphone te krijgen dat er iemand voor de deur staat.

Contactloze slimme deurbel

De Touchless Video Doorbell van Alarm.com laat een melodie horen als er een persoon gedetecteerd wordt. Je krijgt hierover ook een notificatie op je smartphone, waarna de slimme deurbel gelijk de camera activeert en op begint te nemen.

Ook zou de slimme deurbel geleverd worden met een extra deurmat: bezoekers moeten op de juiste wijze op de deurmat gaan staan om de deurbel te activeren en deze de bezoeker zo goed mogelijk te kunnen registreren. Bekijk de werking van deze contactloze deurbel in de video hieronder.

Alarm.com

Alarm.com biedt naast een slimme deurbel ook andere slimme producten, waaronder slimme lampen. Deze kunnen uiteraard gekoppeld worden met deze deurbel: belt er iemand aan, dan kunnen er specifieke lampen aanspringen.

Touchless Video Doorbell kopen: Prijs en beschikbaarheid

Wil jij deze contactloze deurbel straks aan je deurlijst hangen, dan moet je deze met een omweg kopen. Hoewel de slimme deurbel officieel tijdens CES 2021 aangekondigd is, is er nog niets bekend over een eventuele release in Nederland. Alarm.com lijkt haar pijlen (nog) niet te richten op ons land.

De Alarm.com Touchless Video Doorbell zou een prijskaartje van minder dan $ 200 hebben, wist The Verge los te krijgen bij Alarm.com.

Meer slimme deurbellen tijdens CES 2021

Het is niet het enige slimme deurbellen nieuws tijdens CES 2021: zo werd de Logitech Circle View Doorbell aangekondigd en was eerder op deze website te lezen dat de slimme deurbel van Arlo HomeKit ondersteuning lijkt te krijgen.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts