Amazon Luna vanaf nu beschikbaar op Android

Amazon Luna is nu beschikbaar voor Android, maar helaas nog steeds in Amerika.
amazon luna android
Amazon Luna. © Amazon/Press

Amazon Luna is vanaf nu beschikbaar op Android toestellen. De cloudgaming service van Amazon was reeds beschikbaar op andere platformen. Op dit moment is Amazon Luna alleen nog maar beschikbaar in Amerika.

Amazon Luna voor Android

In oktober lanceerde Amazon haar cloudgaming platform Luna. Het was toen gelijk beschikbaar op de PC, Mac, iPhone, iPad en – hoe kan het ook anders – Fire TV. Vanaf nu kan daar Android aan toegevoegd worden. Althans, The Verge meldt dat Luna reeds zou werken op sommige Pixel, Samsung en OnePlus apparaten.

Geen Android app

Er is geen aparte Luna-app die je moet downloaden om te kunnen gamen. Amazon Luna werkt hetzelfde als Google Stadia; het is een online gameplatform, waarbij je gewoon via de webbrowser kunt beginnen met spelen.

Je betaalt in abonnementsvorm om te kunnen gamen, waarna je toegang krijgt tot een bibliotheek met verschillende games. Amazon Luna is beschikbaar in twee soorten pakketten: een abonnement van $ 5,99 waar je toegang krijgt toto Amazon Luna bibliotheek én een Ubisoft Plus, waarbij je ook toegang krijgt tot Ubisoft games én Google Stadia spellen.

 


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts