Apple AirPods Max koptelefoon aangekondigd

apple airpods max hoofdtelefoon

Apple heeft een nieuwe koptelefoon aangekondigd: de Apple Airpods Max, een over-ear hoofdtelefoon met een heftig prijskaartje van zo’n 629 euro.

Apple AirPods Max: Active Noise Canceling en Siri

De AirPods Max heeft veel vergelijkbare functies als de reguliere Airpods Pro, maar hier gaat het dus om een over-ear model. Zo is de nieuwe hoofdtelefoon van Apple voorzien van Active Noise Canceling (ACN): hiermee is er sprake van actieve ruisonderdrukking. Ook is er een transparantie-modus, zodat je wel hoort wat er om je heen gebeurt.

Er is sprake van high-fidelity audio: door een speciaal ontwikkelde speakerdriver is er sprake van een groot frequentiebereik. “Voor geluid dat klinkt alsof je in de bioscoop zit en dynamische headtracking”, meldt Apple bij het product in haar webshop.

Beschikbaar in vijf verschillende kleuren

De nieuwe Apple hoofdtelefoon is beschikbaar in vijf kleuren, is inmiddels te zien in de webshop van Apple zelf. Het gaat om de volgende vijf kleuren:

  • Spacegrijs
  • Zilver
  • Groen
  • Hemelsblauw
  • Roze

In de webshop biedt Apple de mogelijkheid voor een gratis inscriptie. De oorkussens van de over-ear koptelefoon van Apple zijn van akoestisch traagschuim en zijn afgewerkt met mesh.

Bediening via Apple’s ‘digital drown’

De bediening van muziek en bijvoorbeeld het activeren van Siri gaat met de ‘digital crown’, zoals Apple het zelf noemt. Deze bediening kennen we al van de Apple Watch, de smartwatch van de techgigant.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts