‘Apple bezig met ontwikkeling scherm voor opvouwbare iPhone’

Apple zou bezig zijn met de ontwikkeling van het scherm van een opvouwbare iPhone.
iphone met opvouwbaar scherm
Beeld ter illustratie. © Unsplash

Apple zou bezig zijn met de ontwikkeling van een display voor haar eerste opvouwbare iPhone. Hoe het toestel eruit gaan zien is nog niet bekend: voorlopig zou Apple nog bezig zijn met de techniek van het opvouwbare scherm.

iPhone met opvouwbaar scherm

Apple zou strakjes aan kunnen sluiten in de rij van Samsung, Huawei en onder meer Motorola met een opvouwbaar toestel. Interne bronnen van Apple hebben aan Bloomberg namelijk gemeld dat het bedrijf bezig zou zijn met de ontwikkeling van een opvouwbaar display.

‘Geen zichtbare vouw in het midden’

Apple zou onderzoek doen en verschillende opvouwbare schermen testen. De bronnen weten te melden dat er nauwelijks een zichtbare vouw in het midden van het scherm zichtbaar zou zijn. Of we op kort termijn de iPhone Foldable kunnen verwachten?

Daar lijkt het niet op: de bronnen melden namelijk dat er nog geen plannen zijn om de opvouwbare iPhone op de mark te gaan brengen. De eerst volgende introductie van Apple zijn waarschijnlijk iPhone SE 3 en de AirPods Pro 2 in april 2021.

Opvouwbare en oprolbare schermen

Opvouwbare schermen lijken door te gaan breken: steeds meer merken richten hun pijlen op smartphones die je op kunt vouwen of zelfs op kunt rollen: zo kondigde LG een smartphone met een oprolbaar scherm aan tijdens CES 2021: de LG Rollable. Ook Samsung zou volgens geruchten binnenkort op de proppen komen met meer goedkope opvouwbare smartphones.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts