‘Apple MacBook Air 2021 wordt nóg dunner’

Apple zou werken aan de nieuwe Macbook Air 2021, die volgens geruchten nog dunner én lichter wordt.
macbook air 2021
Een huidige MacBook Air, ter illustratie. © Unsplash

De nieuwe Apple MacBook Air 2021 zou mogelijk nóg dunner worden. Niet alleen dunner: ook lichter. Daarbij zou er het scherm van de nieuwe MacBook voorzien worden van smallere randen.

Nieuwe MacBook Air 2021

Dit weet Bloomberg te melden. De nieuwe Macbook Air – die Apple volgens de geruchten op dit moment aan het ontwikkelen zou zijn – zou een dunner en lichter model worden met dunnere schermranden. Het blijft een 13-inch variant, ondanks zijn dunnere schermranden.

MagSafe oplader

De MagSafe-oplader zou waarschijnlijk ook weer terug te vinden zijn bij de nieuwe MacBook. Dit is een opvallend kenmerk, gezien de MacBook Air al sinds 2018 geen MagSafe oplader meer had, modellen ervoor wel. Dit tot groot ongenoegen: vele Apple-fans wilden deze magnetische oplaadkabel weer terug zien.

Naast een ingang voor de MagSafe oplaadkabel zou de nieuwe Air ook voorzien zijn van twee USB4-poorten.

Apple M1-Chip onder de motorkap

Kijken we onder de motorkap van de MacBook Air 2021, dan wordt verwacht dat hier een M1-Chip te vinden is; Apple’s eigen chip in plaats van een variant van Intel. Het is trouwens te verwachten dat alle nieuwe producten van Apple in de toekomst een eigen chip zullen hebben.

MacBook Air 2021 release

Wanneer deze nieuwe MacBook Air 2021 zal gaan verschijnen, dat blijft nog even in het ongewisse. Als we de geruchten moeten geloven zou de laptop waarschijnlijk rond het einde van het jaar verschijnen.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts