Apple organiseert mogelijk op deze datum een nieuw evenement

Naar verluidt organiseert Apple op 23 maart aanstaande een nieuw evenement, aldus bronnen die bekend zouden zijn met de plannen.
apple zelfrijdende auto 2024
Beeld ter illustratie. © Unsplash

Meestal organiseert Apple in maart een evenement om bijvoorbeeld nieuwe iPads aan te kondigen. Maar dat is niet meer gegarandeerd. Vorig jaar kondigde het bedrijf zijn nieuwe iPad Pro namelijk aan via een simpel persbericht.

Apple-evenement: wat te verwachten?

Het nieuwste evenement van Apple vindt mogelijk plaats op 23 maart. Of dat een voorafopgenomen video of een livestream wordt, dat valt nog te bezien. Maar wat kunnen we precies verwachten? Momenteel bestaan er geruchten over veel verschillende producten, zoals de AirTags, een nieuwe iPad Pro, een nieuwe Apple TV of zelfs nieuwe AirPods.

Verschillende informatielekkers bevestigen overigens het nieuws over het aanstaande evenement, waaronder Jon Prosser. Die lekker heeft het in het verleden wel eens bij het juiste eind gehad, maar komt ook nog wel eens terug op zijn gedeelde verhalen.

chromecast google tv apple tv app
Apple TV, ter illustratie. © Nicolas J Leclercq/Unsplash

Hardnekkige geruchten

Eén van de meest hardnekkige geruchten van de laatste tijd heeft betrekking op de AirTags. Dit zijn bluetoothtrackers, vergelijkbaar met die van het merk Tile, waarmee je bijvoorbeeld verloren spullen snel terugvindt in huis.

Daarnaast bestaan er geruchten over een nieuwe iPad Pro. De nieuwe Pro-modellen moeten een nieuw soort scherm krijgen en voorzien worden van een A14X-chipset. De vorig jaar gepresenteerde iPad Pro had als enige echte nieuwe toevoeging de LiDAR-scanner, voor dieptezicht, maar onder de motorkap was er nagenoeg niets veranderd.

Verder wordt er gesproken over nieuwe AirPods, die eigenschappen krijgen van de duurdere AirPods Pro-modellen. Het is echter niet duidelijk of die klaar zijn voor een release in maart of april.

Laten we hopen dat Apple in elk geval de update iOS 14.5 lanceert, zodat we onder meer de nieuwe privacyfunctionaliteit kunnen uitproberen.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts