‘Apple repareert iPhone 11 touchscreen-problemen gratis’

Apple geeft op haar website aan dat zij de problemen met het touchscreen van de iPhone 11 kosteloos repareert.
iphone 11 touchscreen repareren

Apple kondigt op haar website aan dat zij iPhone 11 modellen met touchscreen problemen gratis repareert. Een probleem zorgt er bij sommige modellen voor dat een gedeelte van het touchscreen niet meer werkt. De gratis reparatie gaat om iPhone 11 modellen die van november 2019 tot mei 2020 gekocht zijn.

Gedeelte van het touchscreen valt uit bij iPhone 11

Het blijkt kort na aankoop een groot hardwareprobleem te zijn: een gedeelte van het touchscreen van iPhone 11 modellen blijken het af te laten weten. Gelukkig belooft Apple nu een gratis reparatie aan, waarbij men wel even het serienummer in moet vullen om te kijken of er recht is op  kosteloze vervanging. Het serienummer kan opgegeven worden op een speciale pagina op de website van Apple.

De gratis reparatie geldt overigens niet voor de iPhone 11 Pro, wat logisch is: hier is sprake van een OLED-scherm, een ander type touchscreen dan de reguliere iPhone 11.

Zo kun je je iPhone 11 gratis laten repareren

Heb je je serienummer ingevuld en blijkt jouw toestel in aanmerking te komen voor de gratis reparatie van het touchscreen? Dan is het een kwestie van een geautoriseerde Apple service provider te vinden, waarna je langs kunt gaan met je toestel. Apple laat bij haar boodschap over de gratis reparatie weten dat je ook een afspraak in kunt plannen bij een Apple Retail Store.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts