Apple TV app op Google TV uitgerold

De Apple TV app is uitgerold op de nieuwe Chromecast met Google TV.

Goed nieuws voor degenen die aan het wachten waren op de ondersteuning van Apple TV op Google TV: de Apple TV app is nu beschikbaar voor de nieuwe Chromecast met Google TV.

Apple TV en Google TV

Eindelijk is het zover: we kunnen het complete aanbod van Apple TV terug gaan zien tussen het aanbod op Google TV. Dit is goed nieuws voor eigenaren van de nieuwe Chromecast met Google TV die reeds gebruiker zijn van de videostreamingdienst van Apple.

Google TV is Google’s eigen televisieplatform waarbij het aanbod van alle verschillende videodiensten naast elkaar gepresenteerd worden. Heb je bijvoorbeeld een account bij Netflix, Amazon Prime Video én Apple TV? Dan kun je dat allemaal in één overzicht ontdekken. Zoek je naar een goede comedy, dan kun je direct alle mogelijkheden zien van alle videostreamingdiensten, zonder dat je hiervoor heen en weer hoeft te klikken.

De makkelijke interface van Google TV werd onlangs bijna identiek gereproduceerd voor Android TV.

Apple TV app

Apple TV heeft hiermee haar beschikbaarheid uitgebreid. Hoewel Google TV nog best wel nieuw is en nog niet enorm veel gebruikt wordt, is het wel een mooie toevoeging. Google TV is namelijk voornemens om beschikbaar te worden op verschillende systemen, los van enkel de nieuwe Chromecast.

De app van Apple TV is naast de nieuwe ondersteuning voor Google TV reeds beschikbaar op verschillende gameconsoles (denk aan de Playstation en Xbox).


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts