Arlo slimme deurbel krijgt Apple HomeKit ondersteuning

De slimme deurbel Arlo Video Doorbell krijgt ondersteuning voor Apple HomeKit.
arlo slimme deurbel homekit
De Arlo slimme deurbel geïnstalleerd © Smarthomeweb

Goed nieuws voor eigenaren van een Arlo slimme deurbel die zaten te wachten op de ondersteuning van HomeKit: het merk heeft HomeKit-ondersteuning toegevoegd voor de Arlo Video Doorbell. Tijdens CES 2021 werd deze update aangekondigd, die enkel lijkt te gelden voor de bedrade versie van de slimme deurbel van Arlo.

Arlo Video Doorbell met HomeKit

In een update die Arlo deelt tijdens de virutele variant van CES 2021, de grootste techbeurs van het jaar die normaal gesproken in Las Vegas plaatsvindt, meldt het bedrijf dat er HomeKit-ondersteuning geboden gaat worden voor de bedrade versie van de slimme deurbel van Arlo.

Deze aankondiging lijkt echter alleen nog gericht aan Amerikaanse gebruikers, gezien we nog geen Nederlandse mededelingen tegen zijn gekomen. Wel verwachten wij dat deze update – vanzelfsprekend – ook in Nederland doorgevoerd gaat worden.

HomeKit update doorvoeren

Wie staat te trappelen om de slimme deurbel van Arlo te updaten voor de ondersteuning van Apple HomeKit, dient strakjes Arlo te verbinden met de Apple Home App. Het Arlo basisstation dient daarnaast voorzien te zijn van een minimale firmware versie die op een rij gezet worden op de website van Arlo.

Apple HomeKit

Apple HomeKit is het smart home platform van Apple. Het is vergelijkbaar met platformen als Google Home, maar maakt dan bijvoorbeeld gebruik van spraakassistent Siri in plaats van Google Assistant.

Hoewel meer producten Google Home lijken te ondersteunen, lijken ook steeds meer merken ondersteuning te gaan bieden voor Apple HomeKit. Zo werd ook onlangs de Logitech Circle View Doorbell voor HomeKit gepresenteerd. Meer deurbellen ontdekken? Eerder deden we onderzoek naar de beste slimme deurbel van 2021.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts