Athom Homey Pro compleet vernieuwd

De Homey Pro is kleiner, platter, krachtiger en toekomstbestendiger.
athom homey pro
© Athom Press

Athom heeft haar de Homey Pro compleet vernieuwd. De smart home hub is een stuk krachtiger, kleiner en platter. Ook is de Homey Pro toekomstbestendiger.

Homey Pro biedt ondersteuning voor Matter

Een van de opvallendste upgrades van de Homey Pro is de nieuwe ondersteuning voor smart home standaard Matter. Steeds meer smart home merken omarmen dit protocol, waardoor Homey ook de komende jaren nog steeds gebruikt kan worden als het hart van een smart home.

Sterker nog: oude apparaten die niet communiceren via Matter, kunnen met de komst van de nieuwe Homey Pro alsnog communiceren met nieuwe Matter-apparatuur.

Krachtiger, maar kleiner

De Homey Pro is niet alleen een stuk kleiner en platter: hij is ook heel wat krachtiger. Onder de motorkap van de smart home hub is een quadcore-processor te vinden, en is het werkgeheugen verdubbeld tot 2GB. Er is daarbij sprake van een opslagruimte van 8GB.

Beschikbaarheid

De nieuwe Athom Homey Pro is nu al te koop, maar de ondersteuning van Matter laat nog even op zich wachten. Zo zal deze ondersteuning pas het tweede kwartaal van 2023 worden toegevoegd. De ondersteuning van Thread komt een kwartaal later.

De ondersteuning van


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts