Audioberichten versturen via Twitter: Voice Messages wordt uitgerold

Met Twitter Voice Messages kun je audioberichten versturen via DM’s.
twitter voice messages audioberichten
Beeld ter illustratie. © Joshua Hoehne

Twitter is bezig met het uitrollen van de mogelijkheid om audioberichten te kunnen versturen via direct messages.

Twitter Voice Messages

Een audiobericht versturen via een DM op Twitter? Dat behoort binnenkort tot de mogelijkheden. Op iOS en Android in India heeft het sociale medium de optie inmiddels al uitgerold.

Sterker nog: Android Central weet inmiddels te melden dat het in tussen al beschikbaar zou zijn in India, Brazilië en Japan.

Audiobericht via DM

Het versturen van audioberichten wordt mogelijk via een privéberichtje (DM) op Twitter. In een video die Twitter India heeft gedeeld is te zien hoe de optie werkt.

Zoals je dus kunt zien is er strakjes naast de chatbalk een audiogolf te zien. Wanneer je hier op klikt zie je dat er opgenomen wordt: je Twitter Voice Message kun je vervolgens doorsturen in de chat.

Optie naar Nederland

Of en wanneer Twitter Voice Messages naar Nederland komt? Dat is nog niet helemaal zeker: Twitter spreekt zelf in haar Tweet over een ‘experiment’ die uitgerold wordt in fasen.

Twitter is de laatste tijd flink aan het vernieuwen met haar platform. Zo kwam onlangs naar buiten dat Twitter met haar nieuwe Birdwatch fakenieuws op het platform tegen wil gaan. Ook kwam naar buiten dat Twitter het Nederlandse nieuwsbriefplatform Revue overgekocht heeft.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts