Automatisch Netflix video’s downloaden nu mogelijk

Automatisch netflix video’s downloaden wordt mogelijkheid met ‘Downloads voor jou’.
automatisch netflix videos downloaden
Beeld ter illustratie. © Sayan Ghosh/ Unsplash

Wil je automatisch Netflix video’s downloaden op je smartphone? Dan hebben we goed nieuws voor je: met Downloads voor jou biedt Netflix deze mogelijkheid.

Netflix ‘Downloads voor jou’

Deze nieuwe Netflix functie heet Downloads voor jou en maakt het mogelijk om automatisch Netflix video’s en series te downloaden op je smartphone. Netflix zou hiervoor films selecteren die aansluiten bij jouw kijkvoorkeuren.

Hoogstwaarschijnlijk maakt Netflix hierbij gebruik van dezelfde techniek als bij Netflix Shuffle Play, waarbij ook voorspeld wordt wat jij leuke Netflix-content vindt.

Je kunt in de Netflix-app zelf een maximum aan geheugen aangeven voor het automatisch downloaden van Netflix video’s. Wees ook niet bang dat je hele mobiele data verbruikt wordt met deze automatische downloads: het downloaden op je smartphone werkt enkel wanneer je verbonden bent met WiFi.

Op het moment van schrijven werkt Downloads voor jou functie enkel nog op Android smartphone. Het is zeer aannemelijk dat de functie ook op iOS uitgerold gaat worden.

Smart Downloads

We hebben hier te maken met een andere downloadfunctie dan de reeds bestaande ‘Smart Downloads’ van Netflix. Bij Smart Downloads wordt gedownloade content na het kijken automatisch weer van jouw toestel verwijderd.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts