Chromecast met Google TV krijgt Apple TV app

De Apple TV app verschijnt begin volgend jaar op de nieuwe Chrome cast met Google TV.
chromecast google tv apple tv app
Apple TV, ter illustratie. © Nicolas J Leclercq/Unsplash

De Apple TV app verschijnt begin volgend jaar op nieuwe Chromecast met Google TV. Dit kondigt Google vandaag aan, die nog niet met een exacte release-datum komt.

Chromecast met Google TV met Apple TV app

Waarom de Apple TV app erg handig kan zijn op de nieuwe Chromecast met Google TV? Dat is best logisch: Google TV is een verzamelplaats van alle video-bibliotheken waar je op geabonneerd bent, denk aan Netflix en HBO.

Met de komst van de Apple TV app krijg je via GOogle TV ook toegang tot je content in je iTunes-bibliotheek. Op die manier zijn ook je reeds gekochte films en programma’s en series die je volgt reeds beschikbaar op Google TV.

Apple en Google

Apple en Google lijken steeds vaker hun handen ineen te slaan. Zo kwam Google onlangs naar buiten met het nieuws dat Google Assistant ondersteuning toevoegt voor Apple Music op haar smart speakers- en displays.

Release

De exacte release-datum van de Apple TV op de nieuwe Chromecast met Google TV heeft Google nog niet officieel aangekondigd. De nieuwe Chromecast is trouwens überhaupt nog niet officieel gelanceerd in Nederland.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts