Clubhouse heeft Android-ontwikkelaar aangenomen

Een Clubhouse Android app lijkt om de hoek te staan: er is een Android ontwikkelaar aangenomen.
wat is clubhouse
Clubhouse app. © Tigchelaar / Smartoday

De ontwikkelaar van de Clubhouse-app heeft een Android-ontwikkelaar aangenomen. Hierdoor wordt het zeer aannemelijk dat Clubhouse binnenkort ook beschikbaar zal zijn voor Android toestellen.

Clubhouse Android app

Op dit moment is Clubhouse enkel beschikbaar voor iOS, meldden we eerder in een uitgebreid artikel over wat Clubhouse precies is en waarom deze app ineens zo populair werd. De applicatie zou binnenkort ook zomaar eens naar Android toestellen kunnen komen, gezien de ontwikkelaar van de app – Alpha Exploration – een Android-ontwikkelaar heeft aangenomen.

Het gaat om Mopewa Ogundipe die op Twitter haar eerste dag bij Clubhouse heeft gemeld. Bekijk de desbetreffende tweet hieronder. “If you know me, you probably know I have opinions about iOS only apps. So I’m very excited to be joining the team to bring the party to Android”, aldus Ogundipe.

Afluisteren

Het is te hopen dat Clubhouse naast het aannemen van een Android-ontwikkelaar ook haar pijlen richt op een betere beveiliging. Onlangs meldden we namelijk bij Smartoday dat het via een website van een gebruiker mogelijk was om Clubhouse gesprekken af te luisteren.

Wanneer de Android app af moet zijn blijft nog even in het ongewisse.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts