ColdSnap: machine voor thuis softijs maken gelanceerd

Met ColdSnap kun je thuis softijs, ijskoffie en andere bevroren lekkernijen maken.
coldsnap softijs thuis maken
Thuis softijs maken kan met deze machine. © ColdSnap

Er is weer een interessante keukenmachine aangekondigd tijdens CES 2021: de ColdSnap. Het gaat hier om een machine om thuis softijs mee te kunnen maken. Maar dan niet alleen: ook ijskoffie’s en smoothies kunnen gemaakt worden met deze ColdSnap.

ColdSnap: bevroren lekkernijen in een ‘snap’

De ColdSnap werkt zo: je doet er een capsule in met ingrediënten, drukt op de knop en geniet eventjes later – in a snap – van bijvoorbeeld een lekker softijsje. In een video van de ColdSnap, die tijdens de aankondiging bij CES 2021 gepubliceerd werd, is te zien dat er meer dan alleen softijs gemaakt kan worden.

Ook als je op zoek bent naar een machine voor bevroren koffie, verse smoothies of gezonde shakes voor na het sporten ben je bij de ColdSnap aan het juiste adres.

Podmachine

De ColdSnap is een zogeheten podmachine: een machine waar je een pod met ingrediënten in doet, om vervolgens alleen nog maar te wachten op het moment dat het klaar is. In het geval van het softijs doe je er een cilindervormige capsule in, waarna je binnen 90 seconden geniet van een ijsje.

In de video belooft het bedrijf dat de ColdSnap ook niet schoongemaakt hoeft te worden, na het bereiden van bevroren lekkernijen.

ColdSnap machine kopen: release en prijs

Ben jij al aan het watertanden bij het idee van een machine voor softijs maken voor thuis? Dan moet je nog eventjes geduld hebben. ColdSnap belooft dat de machine over een half jaar, de tweede helft van 2021, pas op de markt zal verschijnen.

Een eventuele verkoopprijs heeft het bedrijf nog niet bekendgemaakt, evenmin de beschikbaarheid in Nederland. Ook wat de losse pads gaan kosten, wat een noodzakelijke aankoop is, blijft nog in het ongewisse.

Meer lezen over thuismachines? Tijdens CES 2021 kondigde Samsung huishoudelijke robots aan: zelfs eentje die de vaatwasser in kan ruimen.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts