Coolblue introduceert smart home installaties

coolblue smart home installaties (2)
Coolblue installeert nu ook smart home producten. © Coolblue

Bij Coolblue kun je tegenwoordig niet alleen terecht voor het kopen van smart home producten, maar ook voor de installatie ervan. Coolblue medewerkers voeren de installaties uit van slimme deurbellen en slimme thermostaten: smart home producten waarbij een goede installatie vaak een probleem kan zijn.

Coolblue installeert slimme deurbellen en slimme thermostaten

Met name bij slimme deurbellen en slimme thermostaten zou Coolblue een vraag in de installatie ervan hebben opgemerkt. Niet heel gek: deze producten zijn vaak het lastigste te installeren. Zo moet er bij een slimme thermostaat rekening gehouden worden met een goede aansluiting op een modulerende of aan/uit CV ketel en is het bij een slimme deurbel nog maar de vraag of het de juiste voeding is.

Voor Coolblue reden genoeg om hier een handje bij te helpen: ze starten met een smart home installatieservice, waarbij ze pas weggaan als het product succesvol geïnstalleerd is. Dit gaat verder dan een volledige werking van het product: ook mag de gebruiker kiezen om het producten op één account en één product aan te sluiten. Hierbij kan gedacht worden aan een koppeling met een Google Nest Hub, het smart display van Google Nest.

Voorbereidingen voor smart home installaties

In een video vraagt de webshop wel om voorbereidingen te treffen, als er gekozen wordt voor een smart home installatie. Zo wordt er gewezen op het desinfecteren van de ruimte, de apparaten waar een installateur mogelijk mee in contact komt en om vanzelfsprekend minimaal anderhalve meter afstand te houden. Bekijk de video hieronder.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts