Coolblue komt met ‘Playstation 5 loting’

Coolblue verloot 1600 spelcomputers in een Playstation 5 loting.
coolblue playstation 5 loting (2)
Coolblue Android-app. © Coolblue Beeldbank

Er is nog steeds een enorm voorraadtekort van Playstation 5 spelcomputers. Ook webshop Coolblue heeft er niet voldoende op voorraad, waardoor zij nu met een Playstation 5 loting komt.

Playstation 5 loting

De webshop meldt dat ze slechts 1600 stuks beschikbaar heeft, terwijl er zo’n 300.000 geïnteresseerden zijn. Coolblue heeft daarom een Playstation 5 loting in het leven geroepen ‘om iedereen een eerlijke kans te geven’. “Uit alle inschrijvingen kiezen we willekeurig wie de Playstation 5 mag bestellen”, aldus de webshop op de speciale loting-pagina.

Er zijn grote tekorten en volgens Sony CEO Jim Ryan blijft de Playstation 5 voorraad beperkt tot het najaar, was op Smartoday te lezen.

Om mee te doen met de Playstation 5 loting moet je onder meer de Coolblue-app downloaden. Op de productpagina van de Playstation 5 met accessoires die jij wil aanschaffen kun je inschrijven. Dit kan voor 8 maart 2021 om 10.00 uur. Dezelfde dag hoor je nog of je de gelukkige bent en de Playstation 5 kunt bestellen via Coolblue.

Spelregels

Je mag maar één keer meedoen met de loting. Ben je nog geen 18? Dan moet je toestemming vragen aan je ouders. Zoals we daarnet al meldden is het noodzakelijk dat je de Coolblue-app hebt gedownload. Bekijk op de website van Coolblue alle spelregels voor deelname aan de loting.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts