Draadloze oordopjes van start-up Nothing deze zomer op de markt

De draadloze oordopjes van start-up Nothing moeten deze zomer op de markt komen.
nothing draadloze oordopjes
© Nothing Newsroom

Start-up Nothing komt met haar allereerste productaankondiging: draadloze oordopjes.

Nothing draadloze oordopjes

Nothing, de start-up van Carl Pei, komt voor het eerst met meer informatie naar buiten over haar producten. Aankomende zomer zal de start-up draadloze oordopjes uit gaan brengen. Andere producten zullen later dit jaar volgen, is te lezen in een artikel op Bloomberg. Meer dan een simpele aankondiging over deze nieuwe draadloze oordopjes is er nog niet: dus geen specificaties.

Nothing

Onlangs was op Smartoday een uitgebreid artikel te lezen over Nothing, de start-up van ex-OnePlus-medeoprichter Carl Pei. Deze niet veel zeggende start-up wil ervoor zorgen dat technologie aan moet gaan voelen als ‘niets’.

De start-up lijkt haar beloftes na te komen: ze liet namelijk eerder weten haar eerste producten in de eerste helft van dit jaar te lanceren. Met de komst van draadloze oordopjes in de zomer van dit jaar lijkt ze zich te houden aan haar planning.

Flinke investeringen

De start-up heeft al flinke investeringen naar binnen gehengeld. Vlak na de start van het bedrijf haalde het in Londen gevestigde Nothing na een investeringsronde 7 miljoen dollar op. In een nieuwe investeringsronde heeft de start-up opnieuw 15 miljard dollar bemachtigd. Deze laatste investeringsronde werd geleid door Google Ventures.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts