EA Play vanaf nu onderdeel van Xbox Game Pass op pc

Abonnees van Xbox Game Pass op pc kunnen nu rekenen op meer dan zestig extra games die ze kunnen spelen dankzij EA Play.
EA Play
EA Play op Game Pass © Microsoft

EA Play is nu officieel verkrijgbaar voor Game Pass-abonnees die gamen op de pc. Dat maken Microsoft en speluitgever Electronic Arts bekend. Met het abonnement, waar mensen zonder Game Pass gewoon voor moeten betalen, krijg je toegang tot meer dan zestig extra games, bovenop het huidige aanbod.

EA Play naar Game Pass op pc

Je hoeft hiervoor niets extra’s te betalen. Als je het Game Pass-abonnement op pc hebt, dan verschijnen de games vanzelf in je lijst met te downloaden spellen voor je computer. Eerder kwam EA Play al naar Game Pass Ultimate voor Xbox-eigenaars. Het maakt dan niet uit of je een Xbox One, Xbox One S, Xbox One X, Xbox Series X of Xbox Series S hebt.

Onderdeel van de nieuwe game-line-up zijn onder meer titels als Star Wars Jedi: Fallen Order, FIFA 20 en Need for Speed Heat. Daarnaast mag je rekenen op meerdere titels uit series als Battlefield, Madden NFL, Command & Conquer en The Sims.

Verder krijg je maandelijks beloningen voor het spelen van de games en is het zo dat je sommige games alvast tien uur kunt spelen voordat ze officieel uitgebracht worden. Dat geldt voor nieuwe games die dus nog niet uitgebracht zijn. Verder biedt EA Play abonnees kortingen aan op nieuwe games die je kunt kopen via de desktopwinkel van de speluitgever.

Eerder kwam al naar buiten dat de game Star Wars Squadrons naar de dienst zou komen. Dat spel is vanaf nu eveneens gratis te spelen wanneer je al een abonnement op Game Pass hebt.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts