Fikse Google storing teistert onder meer Gmail en YouTube

Google diensten als YouTube en Gmail waren slecht tot niet bereikbaar tijdens de storing.
fikse storing google

Google kampte maandagmiddag met een fikse storing: ruim anderhalf uur lang waren er problemen merkbaar bij verschillende producten van Google. Zo was YouTube slecht bereikbaar en in sommige gevallen zelfs helemaal niet te gebruiken.

Storing teistert Google diensten

De storing begon maandag rond het middaguur: diverse diensten waren slecht of zelfs helemaal niet bereikbaar. Op diverse storing-monitoring websites was een grote piek te zien bij diverse Google-diensten. Met name YouTube, Google Drive en Gmail sprongen hier tussenuit.

Maar ook op het gebied van smart home bleek het niet helemaal meer goed te werken. Zo was ook de Google Home app onbereikbaar en was gameplatform Google Stadia ook even onbereikbaar. Op een speciale pagina houdt Google gebruikers op de hoogte van de ontwikkelingen.

Google storing weer opgelost

Op het moment van schrijven lijkt de storing verholpen te zijn. Rond 13.45 uur namen de problemen af. Als er gekeken wordt naar de meldingen en de diensten, lijkt de storing met name van impact te zijn op Google diensten waar ingelogd moet worden.

Dit wordt versterkt als  er gekeken wordt naar andere storing waarbij in veel gevallen gebruik gemaakt wordt van een gekoppeld Gmail-account.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts