Final Fantasy 14 komt naar Playstation 5

De open beta versie van Final Fantasy 14 op de Playstation 5 zal beschikbaar zijn vanaf 13 april.
final fantasy 14 playstation 5
Final Fantasy 14 © Square Enix

Goed nieuws voor fans van Final Fantasy 14: het spel komt met een open bèta versie voor de Playstation 5 in april.

Final Fantasy 14 op Playstation 5

Dit maakt ontwikkelaar Square Enix bekend in een nieuwsbericht op haar website.  In een YouTube video die de gameontwikkelaar heeft gedeeld is te zien dat Final Fantasy 14 in 4K-resolutie beschikbaar zal zijn.

Daarbij zou er sprake zijn van een verbeterde framesnelheid en snellere laadtijden, aldus Square Enix. Extra goed nieuws voor degenen die reeds geregistreerd zijn voor de Playstation 4-versie van Final Fantasy 14. Zij kunnen deze verbeterde versie van het spel kosteloos spelen.

Endwalker

Naast de open bèta versie van Final Fantasy 14 op de Playstation 5 kondigt Square-Enix ook een uitbreidingspakket voor het veertiende deel van Final Fantasy aan: Endwalker. Dit uitbreidingspakket bevat onder meer de climax van het eerdere verhaal van Hydaelyn en Zodiark.

Het zal gelijk ook het begin vormen van een nieuwe verhaallijn.

Final Fantasy XIV (14)

Final Fantasy XIV werd in 2010 gelanceerd. Niet met succes: het spel kreeg veel kritiek, waardoor zowel de regisseur als de producent afstand deden van het spel.

In 2012 sloot de ontwikkelaar van het spel zelfs de servers van Final Fantasy 14, om de game in 2013 opnieuw te lanceren onder de naam Final Fantasy XIV: A Realm Reborn. Vanaf 13 april kunnen we Final Fantasy 14 op de Playstation 5 spelen.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts