Gelekt: Sonos Roam bluetoothspeaker

Er is informatie gelekt over een nieuwe compacte bluetoothspeaker: de Sonos Roam.
sonos move
Sonos Move. © sonos move/Unsplash

Als we de laatste geruchten mogen geloven zou Sonos volgende maand een nieuwe speaker aankondigen: de Sonos Roam. Het gaat om een compact bluetoothspeaker.

Sonos Roam

De Sonos Roam. Dat zou de nieuwe naam worden van deze kleinere versie van de Sonos Move. Waarom we hem vergelijken met de Move? Omdat we ook met de Sonos Roam te maken zullen hebben met een draadloze speaker die bluetooth en WiFi ondersteunt.

Dit weet The Verge te melden (waar je ook foto’s kunt bekijken van deze nieuwe speaker). Eerder schreven we al bij Smartoday over deze Sonos Move Mini, als we hem zo mogen noemen.

Waterdichte bluetoothspeaker

Het zou dus gaan om een bluetoothspeaker die ook nog eens – net als de Sonos Boom – volledig waterdicht is. Dat is dus een verschil met de Sonos Move waar we hem net mee vergeleken. Dat lijkt niet het enige verschil: ook het gewicht is bij de Sonos Roam een stuk lichter.

Volgens de geruchten zou de Sonos Roam zo’n 450 gram wegen, melden diverse bronnen.

Sonos Roam kopen: prijs en beschikbaarheid

Zoals we daarnet al aangaven gaat het nog om geruchten. Een lek. Sonos zelf heeft nog niets officieel naar buiten gebracht over de Sonos Roam. Toch kunnen we al melden dat hij waarschijnlijk 169 dollar zal gaan kosten in Amerika.

Kijken we naar de beschikbaarheid dan zal de Sonos Roam in twee kleuren gelanceerd worden: zwart en wit. Dit kennen we natuurlijk al van andere (smart) speakers van Sonos. Hoogstwaarschijnlijk kondigt Sonos de Roam op 9 maart officieel aan en zal hij rond 20 april in de – virtuele – schappen liggen.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts