Gerucht: ‘iPhone SE 3 en AirPods Pro 2 komen april 2021’

Mogelijk worden de nieuwe iPhone SE 3 en de AirPods Pro 2 in april 2021 aangekondigd.
iphone se 3 en airpods pro 2
Beeld: iPhone, ter illustratie. © Lorenzo Rui/Unsplash

Als we de laatste geruchten mogen geloven worden de iPhone SE 3 en de AirPods Pro 2 dit jaar in april aangekondigd. Anonieme bronnen melden dit namelijk aan Macotakara, een Japanse techblog. De bronnen weten naast de release-datum vrij weinig te melden, enkel lichtelijke wijzigingen.

iPhone SE 3 en AirPods Pro 2

De iPhone SE 3 zal hoogtwaarschijnlijk in de markt gezet gaan worden als een budget-smartphone, net als de andere SE-modellen. De bronnen die het gerucht hebben verspreid melden dat er in ieder geval een model met een 5,5 inch scherm geïntroduceerd gaat worden.

Eind vorig jaar kondigde Apple haar nieuwe koptelefoon aan: bij Smartoday schreven wij over deze Apple AirPods Max. Maar april 2021 zou er ook een nieuwe variant op de AirPods Pro aangekondigd gaan worden: de Apple AirPods Pro 2. Veel meer informatie dan deze mogelijke release-datum hebben we nog niet kunnen ontdekken.

Wel weet RTL Nieuws te herinneren dat bronnen een tijdje geleden aan Bloomberg meldden dat ‘de steeltjes van de AirPods zouden verdwijnen’ bij de nieuwe Pro 2.

Voorjaar budget, najaar premium

Als deze geruchten de waarheid blijken, lijkt Apple een steeds vaker gekozen strategie te volgen: in het voorjaar de budget modellen aankondigen en in het najaar de premium varianten introduceren. Vorig jaar deed het merk dit namelijk ook al.

En hiermee zijn ze niet de enige: ook merken als Google passen deze introductiemomenten toe met een onderscheid tussen budget en premium toestellen.

 


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts