Mogelijk goedkope opvouwbare Samsung smartphones op komst

Mogelijk worden er in de toekomst goedkope opvouwbare Samsung smartphones gelanceerd.
goedkope opvouwbare samsung galaxy smartphones (1)
Opvouwbare Samsung smartphone © Daniel Romero/Unsplash

Mogelijk kondigt Samsung in de nabije toekomst goedkopere opvouwbare smartphones aan. In een blogbericht van TM Roh, mobile-baas bij Samsung, worden er een aantal hints gegeven over de plannen van Samsung. Ook zou er wellicht stylus ondersteuning komen op meer Galaxy smartphones, waaronder de S21.

Betaalbare opvouwbare Samsung smartphones

Een opvallend punt is dat Roh in zijn blogbericht deelt dat Samsung van plan is om haar portfolio met ‘foldables‘ uit te gaan breiden. Hierop doelt Samsung natuurlijk op haar opvouwbare telefoons. Gezien hij meldt dat het het doel is om ze ‘toegankelijker te maken voor iedereen’, lijkt het erop dat er goedkopere varianten zullen verschijnen.

“True to our heritage of staying ahead of the curve with trailblazing mobile tech, we’ll be expanding our portfolio of foldables, so this groundbreaking category is more accessible to everyone”, aldus TM Roh.

Samsung Evenement in januari

Er wordt bevestigd door Roh dat Samsung met een evenement zal komen in januari. Hier zal hoogstwaarschijnlijk de nieuwe Samsung Galaxy S21 aangekondigd worden. Dit is opvallend vroeg; normaal houdt Samsung rond maart een event met aankondigingen.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts