Google voegt nieuwe 3D dieren toe voor AR mobiele zoekopdrachten

Zoek in Google naar 50 nieuwe dieren die je driedimensionaal in je woonkamer kunt bekijken.
nieuwe 3d dieren google
Franse bulldog bij de kerstboom. © M. Pedro

Google heeft weer een reeks nieuwe 3D dieren toegevoegd voor AR bij mobiele zoekopdrachten. De dieren kunnen – net als de eerder beschikbare dieren – driedimensionaal bekeken worden. Via augmented reality kunnen de dieren getoond worden in de huidige omgeving.

50 nieuwe AR dieren in Google

Het gaat in totaal om 50 nieuwe dieren die Google heeft toegevoegd aan haar augmented reality functionaliteit. Zoek je via je smartphone naar ‘tijger’ via Google, dan krijg je de mogelijkheid om een Bengaalse tijger 3D te bekijken. Gewoon in je woonkamer, middels augmented reality.

In een Tweet kondigt Google de nieuwe dieren aan. In een bijgevoegde video zijn onder andere een giraffe, een koe, een zebra, een varken en een ‘chow chow’ te zien.

Zo werkt het bekijken van dieren met augmented reality

Het zoeken en driedimensionaal bekijken van dieren is eenvoudig. Je kunt via je smartphone zoeken naar een dier, waarna Google de optie geeft om het dier in 3D te bekijken. Wanneer je hier op klikt krijg je ook de mogelijkheid om het dier in je huidige omgeving te zien, waarna de camera geactiveerd wordt.

Onderaan kun je kiezen uit andere dieren als je nog niet uitgespeeld bent.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts