Huawei Mate X2 release aangekondigd: 22 februari 2021

Huawei heeft de release van de opvouwbare Mate X2 zojuist bekendgemaakt via Weibo.
huawei mate x2 release datum
Huawei Mate X2 release aankondiging © Huawei/Press

Goed nieuws voor degenen die staan te trappelen om de de Huawei Mate X2 aan te schaffen. De Chinese fabrikant heeft vandaag de release van de opvouwbare smartphone aangekondigd: 22 februari 2021.

Huawei Mate X2: opvouwbare smartphone

De Huawei Mate X2 is een zogeten foldable smarpthone, een opvouwbaar toestel. Het is de opvolger van de Mate X en de Mate X series van Huawei. Hoewel er eerder geruchten de ronde deden dat Huawei haar smartphone series Mate en P zou willen verkopen, blijkt daar dus weinig van waar te zijn.

Weinig bekend

Heel veel heeft Huawei helaas nog niet bekend gemaakt over de Mate X2. Het enige wat we eigenlijk weten is dat we te maken hebben met een opvouwbare smartphone, die een klein beetje te zien was in een teaser op het Weibo account van Huawei.

Wel lijkt het erop dat het scherm van de Mate X2 de andere kant op zou klappen dan de eerdere Mate X smartphones. Het scherm van de Mate X2 zou dus mogelijk net als de Samsung Galaxy Z Fold naar binnen geklapt worden.

Release: 22 februari 2021

Net als de sneak peek van een afbeelding van het toestel heeft Huawei ook via Weibo dus de releasedatum aangekondigd van de Huawei Mate X2. Op 22 februari 2021 zal het toestel officieel gelanceerd worden.

 

 


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts