Innr kondigt vernieuwde app aan voor slimme WiFi lampen

De vernieuwde Innr app biedt nieuwe functies en is een stuk gebruiksvriendelijker.
vernieuwde innr app
Beeld ter illustratie. © Kaboompics/Pixabay

Innr heeft een vernieuwde app aankondigd voor haar slimme verlichting. Volgens Innr is de nieuwe app een stuk gebruiksvriendelijker en veel sneller.

Nieuwe Innr app

De Innr app wordt gebruikt door mensen die de slimme lampen van de lampenboer in huis hebben hangen. Met deze app kun je lampen toevoegen, koppelen en kun je scenes aanmaken. Toch was er ruimte voor wat vernieuwing, moet Innr gedacht hebben.

Het Nederlandse slimme lampenmerk heeft namelijk haar nieuwe app aangekondigd. Innr meldt dat de applicatie een stuk sneller, gebruiksvriendelijker en functioneler is. En dat blijkt: als we nu een slimme lamp willen toevoegen hoeven we hiervoor alleen maar de QR-code te scannen.

Innr lampen als wake-up light gebruiken

En ook lijkt Innr met de nieuwe app haar pijlen te richten op de slaapkamer. Via de app kunnen er namelijk scenes stimuleert waarmee je langzaam wakker kunt worden en in slaap kunt vallen: de slimme lampen worden steeds feller of juist steeds minder lichtgevend.

IKEA richtte haar pijlen eerder ook al op geautomatiseerde scenes en maakte bekend dat haar IKEA Tradfri app zonsondergang mogelijkheden zou gaan bieden. Net als Google trouwens, die onlangs voor de Google Nest Hub een zonsopkomstalarm aankondigde.

Nieuwe app stuk gebruiksvriendelijker

Naast de nieuwe functies en de snellere installatie van slimme lampen, is de app ook flink verbeterd op het gebied van gebruiksvriendelijkheid. Niet alleen is er sprake van meer overzicht: hoewel alles bij Innr gaat om verlichting biedt de app nu ook een dark-modus aan. Fijner voor je ogen.

Innr testte de gebruiksvriendelijkheid van haar app onder andere met basisschoolkinderen, die volgens Innr geen probleem hadden met de complexe instelmogelijkheden.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts