Innr OPS 140 gelanceerd: verlengkabel voor buitenverlichting

De Innr OPS 140 is een verlengkabel voor slimme buitenverlichting voor vijf extra armaturen.
innr ops 140
Innr Smart Pedestal lampen voor buiten, ter illustratie. © Innr/Press

Innr heeft een verlengkabel voor buitenverlichting gelanceerd: de Innr OPS 140. Met deze optionele extra stroombron van 48 watt kunnen er vijf extra Innr slimme buitenarmaturen aangesloten worden.

Innr OPS 40: voedingsbron voor meer slimme buitenlampen

Voorheen was je met de slimme buitenlampen van Innr gebonden aan een maximum van vijf spotjes of sokkellampen. Daar komt met de introductie van de Innr OPS 40 verandering in; een voedingsbron waarmee je nog eens vijf extra slimme lampen kunt aansluiten.

Er is volgens Innr sprake van een krachtigere stroomvoorziening wat met een nieuw maximum van 10 buitenarmaturen natuurlijk niet gelogen is. Er kunnen zowel Innr Spot Lights (OSL 130C) als de Innr Pedestal Lights (OPL 130C) aangesloten worden op de OPS 140.

Slimme buitenlampen gegroepeerd bedienen

De bediening van de slimme buitenlampen – strakjes maximaal 10 dus – wordt via de app tegelijk aangestuurd. Logisch, want de LES worden namelijk aangestuurd vanuit één Zigbee Control Box. Innr deed onderzoek onder haar klanten en kwam erachter dat 88% gebruik maakt van groepsbediening.

Internationaal verkoopdirecteur Mark Wiersma deelt deze conclusie: “Zelden creëert iemand in de tuin of voortuin voor elke lamp verschillende dimscenario’s of kleurenschema’s”, aldus Wiersma bij de aankondiging.

Prijs en beschikbaarheid

De Innr OPS 140 is per direct beschikbaar bij verschillende verkooppunten. De verlengkabel voor buiten heeft een prijskaartje van € 39,95.

De OPS 140 is niet de enige aankondiging van de slimme lampenspecialist vandaag: zo kondigde Innr ook haar vernieuwde Innr app aan.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts