iOS 14.3 arriveert op iPhone 12 Pro en 12 Pro Max

De nieuwe iOS 14.3 is uitgerold op de iPhone 12 Pro en 12 Pro Max.
ios 14.3 iphone 12 pro
iPhone 12 Pro. © Henrik Morkel/Unsplash

De nieuwe iOS 14.3 is uitgerold op de iPhone 12 Pro en de 12 Pro Max. Met deze software-update genieten gebruikers onder andere van zoekverbeteringen voor Apple TV, ondersteuning voor Fitness Plus en Apple’s nieuwste hoofdtelefoon.

Foto’s maken met ‘ProRaw’ op iPhone

Een van de nieuwe functies van iOS 14.3 van Apple is ProRaw voor het maken van foto’s. Het klopt dat het maken van ‘Raw’ foto’s eerder al mogelijk was, waarmee mooie pluspunten van Apple’s fototechnieken verworpen werden. Met ProRaw is dat verleden tijd.

iOS 14 bug met notificaties opgelost

Afgelopen weekend was op Smartoday te lezen over een vervelende iPhone bug: gebruikers kregen soms – in veel gevallen zelfs helemaal niet – geen meldingen bij nieuwe berichten op iOS 14. Deze bug lijkt te zijn verholpen met iOS 14.3 op de iPhone 12 Pro en de 12 Pro Max.  Goed nieuws dus.

Geluidseffecten toegevoegd aan Siri

Ook Siri lijkt uitgebreid te zijn met meerdere geluidseffecten. The Verge weet te melden dat er zelfs honderden nieuwe geluiden zijn toegevoegd. Hierbij kan gedacht worden aan dierengeluiden, die we reeds kunnen horen bij Google Assistant, de voice assistant van Google.

Overige features van iOS 14.3

Via Apple TV zoeken wordt makkelijker met iOS 14.3. Ook kan er nu opgenomen worden met 25 frames per seconde. Tenslotte wordt er nu ondersteuning geboden voor de nieuwe hoofdtelefoon: de Apple AirPods Max koptelefoon die we eerder uitlichtte.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts