Kaartweergave van Google Foto’s aangevuld met satellietlaag

Bekijk waar je Google foto’s gemaakt zijn en welk pad je hebt afgelegd op de kaart in satellietbeelden.
sattelietlaag google foto's
Beeld ter illustratie. © Daniel Romero/Unplash

Afgelopen november kwam Google met een Google foto’s update naar buiten: de door locatiegeschiedenis aangedreven tijdlijnfunctie in Maps kwam zou naar Google Foto’s komen. Het wordt nu echter mogelijk om de kaart ook te bekijken met de satellietlaag. Deze update wordt nu uitegrold op iOS en Android en maakt het mogelijk om precies te bekijken welke foto’s je waar hebt gemaakt.

Google Foto’s bekijken op satellietkaarten

Je hebt bij het bekijken van je foto-tijdlijn op de map, de mogelijkheid om de map te wijzigen in verschillende kaartlagen. Zo weet 9to5Google te melden dat de map nu ook met een satellietlaag en een terreinlaag te bekijken is.

Google heeft naast deze update nog meer in petto: zo meldde de techgigant ook dat ze met nieuwe ‘3D Cinematic-foto’s’ komt.

Google Foto’s in kaartweergave

Als gebruiker van Google Foto’s kun je je foto’s op een kaartweergave bekijken. Je ziet op een map waar welke foto’s gemaakt zijn; onder de map komen de foto’s te staan als je op een locatie inzoomt. Hiermee had Google zeker geen primeur in handen: bij foto’s van Apple is dit al veel langer mogelijk.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts