Kohler lanceert slimme badkuip met spraakbediening

De Kohler Stillness Bath is een slim bad die je met spraak kunt bedienen.
kohler slimme badkuip
De slimme badkuip van Kohler. © Kohler/Press

Een slimme deurbel of een slimme speaker kennen we nu wel. Maar wat dacht je van een slimme badkuip? Een badkuip die je kunt bedienen met je stem: voor het vullen van water tot en de kleur van de verlichting rondom het bad. Het wordt waarheid met de Kohler Stillness Bath, die zojuist aangekondigd is tijdens CES 2021.

Kohler Stillness Bath: slim bad

De Kohler Stillness Bath is een slim bad. Je kunt met behulp van gesproken opdrachten het bad bedienen. Er zijn verschillende modellen: van een slim bad wat je kunt vullen met spraak tot een slimme badkuip waar je zelfs met je stem mistvorming kunt activeren. Het is maar net hoeveel jij over hebt voor het bad (we komen strakjes terug op de prijzen).

De slimme badkuip van Kohler ondersteunt zowel Amazon Alexa als Google Assistant als voice assistant. Mocht je het bad in het Nederlands willen aansturen, ben je dus aangewezen op Google Assistant.

Kohler richt pijlen op slimme badkamer

Het is niet het eerste slimme badkamermeubel wat Kohler trouwens lanceert. De kans is groot dat je naam al eens hebt horen vallen bij de introductie van haar slimme toilet; de Kohler Numi 2.0 Intelligent Toilet. Dit slimme toilet is ook te bedienen met spraak. Je kunt met je stem onder meer de warmte van je toiletbril bepalen.

In 2019 ging Kohler er dankzij de introductie van dit slimme toilet ervandoor met de ‘Most CES’ prijs voor CES 1019.

Slim bad van Kohler is duur

Wie staat te trappelen om lekker te badderen in de slimme badkuip van Kohler moet wel diep in de buidel tasten: voor het instapmodel wordt een prijs gerekend van $ 8.698. Met dit model kun je enkel de temperatuur en de hoeveelheid water regelen met spraakopdrachten.

Een model hoger – de Experience Tower -, waarmee je ook kunt genieten van mist-effecten, kost $ 10.998. Speelt geld helemaal geen rol, dan kun je helemaal uitpakken met de variant van $ 15.998. Hiermee is er ook sprake van verlichting rondom het bad en vloerroosters voor de overloop.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts