Lego White Noise: afspeellijst met Lego geluiden

De Lego White Noise afspeellijst is gevuld met soundtracks die gemaakt zijn met niets meer dan Lego steentjes.
lego white noise afspeellijst
Lego White Noise op Spotify. © Lego Press

Lego komt met een bijzondere afspeellijst: een lijst gevuld met allemaal geluiden die gemaakt zijn met Lego stenen. De lijst, die Lego White Noise genoemd wordt, is gevuld met zeven verschillende Lego-nummers van elk zo’n half uur lang.

Lego White Noise

De afspeellijst Lego White Noise is te vinden op 15 verschillende platformen: van Spotify tot Apple Music. Lego meldt dat de lijst bedoeld is om een moment van ontspanning te bieden.

Voor de soundtracks is niets anders gebruikt dan enkel Lego-steentjes: “De afspeellijst is samengesteld uit een reeks audiotracks die zijn gemaakt met niets anders dan de iconische geluiden die de LEGO-steen maakt, geluiden die door generaties over de hele wereld worden herkend”, aldus Lego.

Van waterval tot wind-effecten

In totaal zijn er zeven verschillende Lego White Noise nummers te beluisteren. Een daarvan valt ons op: The Waterfall. Het klinkt als een hele bak met Lego steentjes die leeggegooid wordt.

En dat blijken er niet zo weinig te zijn: de soundtrack is gemaakt door duizenden Lego-stenen op elkaar te gieten, aldus Lego.

Luister Lego White Noise op Spotify

Op in totaal 15 muziekplatformen is de ontspannende muzieklijst van Lego te beluisteren. Luister hem bijvoorbeeld hieronder op Spotify.

Het is niet het eerste nieuwtje van Lego in korte tijd: onlangs was op Smartoday te lezen dat Lego Vidiyo op 1 maart gelanceerd wordt; een TikTok-achtige Lego-app.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts