LG lanceert Cordzero ThinQ A9: draadloze stofzuiger die zichzelf leegt

LG CordZero ThinQ A9 is een draadloze stofzuiger die zichzelf leegt.
lg cordzero thinq a9
De nieuwe LG CordZero ThinQ A9 © LG Press

LG komt met een nieuwe draadloze stofzuiger met een bijzonder optie: hij is in staat om zichzelf te legen. De LG CordZero ThinQ A9 Kompressor Plus, zoals het merk de draadloze stofzuiger genoemd heeft, wordt geleegd als hij terug wordt gezet in het oplaadstation.

LG CordZero ThinQ A9

Maar, hoe werkt dat dan, dat legen? Zodra de LG CordZero ThinQ A9 terug geplaatst wordt in het oplaadstation, wordt het vuil uit de stofzuiger gezogen. Een soort stofzuiger in een stofzuiger dus. Hiermee hoef je dus niet meer te knoeien boven een vuilniszak of de prullenbak.

Stofzuiger die zichzelf leegt geen primeur

LG heeft met de nieuwe stofzuiger die zichzelf kan legen echter geen primeur. iRobot introduceerde een tijd geleden al een robotstofzuiger die zichzelf leegt: de iRobot Roomba i7. Net als bij de LG CordZero ThinQ A9 doet de stofzuiger dit bij het oplaadstation.

Uitgebreid oplaadstation

LG meldt dat het oplaadstation nog veel meer mogelijkheden biedt dan enkel opladen en het zelf kunnen legen van de stofzuiger. Ook is er namelijk ruimte voor verschillende mondstukken.

Wanneer de LG CordZero ThinQ A9 zal gaan verschijnen en hoeveel deze gaan kosten is nog niet bekend. Smartoday nam contact op met LG maar een reactie is nog uitgebleven. Hoogstwaarschijnlijk wordt er meer bekendgemaakt tijdens CES 2021, wat dit jaar digitaal plaatsvindt.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts