LG Rollable: smartphone met oprolbaar scherm gelanceerd

De LG Rollable is een smartphone met een oprolbaar scherm.
lg rollable
De LG Rollable heeft een oprolbaar scherm. © LG/Press CES 2021

Tijdens CES 2021 heeft LG een nieuwe bijzondere smartphone aangekondigd: de LG Rollable. Het gaat hier om een smartphone met een oprolbaar scherm. Ja, dat is een keer wat anders dan een opvouwbaar toestel.

LG Rollable

De LG Rollable is een smartphone met een scherm wat oprolbaar is. Tijdens CES 2021 is deze oprolbare smartphone voor het eerst getoond. Het scherm kan zich aanpassen op basis van de content die afgespeeld wordt. In een video die LG heeft getoond is de LG Rollable zichtbaar.

Tot nu toe lijken we echter nog niet veel verder te komen dat het gegeven dat het gaat om een oprolbaar scherm en dat LG het de LG Rollable noemt.

Geen primeur met oprolbaar scherm

LG is niet het eerste merk wat een smartphone met een oprolbaarscherm introduceert. Zou heeft Oppo eind vorig jaar ook al een model gepresenteerd. Ook merken als Samsung zijn op het mometn van schrijven bezig met de ontwikkeling van toestellen met schermen die uit en op kunnen rollen.

LG presenteerde tijdens CES 2021 nog meer nieuwigheden. Zo kwam het merk met de LG CordZero Thinq A9, een draadloze zelflegende stofzuiger én kwam het merk naar voren met een doorzichtige smart TV voor aan het voeteneinde van het bed: de LG Smart Bed.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts