LG Smart Bed: doorzichtige smart TV voor in de slaapkamer

Het LG Smart Bed is een doorzichtig Oled-scherm voor bij het voeteneinde van het bed.
lg smart bed oled scherm (1)
Het LG Smart Bed oled-scherm. © LG/Pressroom

LG heeft vandaag tijdens CES 2021 een nieuw concept aangekondigd: LG Smart Bed. Het gaat om een doorzichtige smart TV voor in de slaapkamer, een volledig transparant Oled-display waar je door heen kunt kijken.

LG Smart Bed

Eind december kondigde LG al aan dat zij tijdens CES 2021 een transparante smart TV voor aan het voeteinde bij het bed. In hoeverre het hier echt zou gaan om een ‘transparant’ display was nog maar de vraag. Al eerder kwamen merken met doorzichtige schermen naar buiten, maar bleken deze toch niet zo transparant te zijn als aanvankelijk gedacht werd.

Oled-scherm voor bij het voeteneinde

Tomsguide meldt dat er nu sprake is van een maximale transparantie van 40%. LG heeft het prototype – want de LG Smart Bed is echt nog een concept – ontworpen voor bij het voeteneinde van het bed. Het Oled-scherm is 55 inch groot en zal volgens LG een ‘mobiele behuizing’ moet hebben. Hoogstwaarschijnlijk omdat hij bij het voeteneinde naar beneden moet kunnen zakken wanneer hij niet gebruikt wordt.

Cnet had de eer om een kijkje te mogen nemen bij de LG Smart Bed, die zij gekscherend ‘Crazy transparent OLED concept TV’ noemen. Bekijk de video hieronder.

Eerder kondigde het merk ook al een draadloze stofzuiger aan die zichzelf leegt: de LG Cordzero Thinq A9. Meer aankondigingen bekijken? Bekijk dan hier een overzicht van al CES 2021 nieuws.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts