Lidl slimme buitenlampen aangekondigd

Lidl breidt haar smart home assortiment uit met slimme buitenlampen.
lidl slimme buitenlampen
Lidl filiaal, ter illustratie. © Unsplash

Supermarktketen Lidl heeft haar smart home assortiment uitgebreid: vanaf 27 januari zijn hier diverse slimme buitenlampen te vinden. Onder meer een slimme draagbare buitenlamp en slimme buitenspotjes zijn binnenkort in de schappen te vinden.

Lidl slimme buitenlampen

Ga je binnenkort naar de Lidl? Dan kun je je boodschappen lijstje aanvullen met slimme buitenlampen. Lidl verkocht al geruime tijd verschillende smart home producten, maar binnenkort kunnen we ook slimme buitenverlichting ontdekken. In een folder die Lidl vandaag naar buiten bracht en in de winkel zelf promoot de supermarkt het nieuwe aanbod.

Wandlampen, spotjes en verlichtingsband voor buiten

In totaal gaat het om vijf verschillende soorten Lidl slimme buitenlampen. We zetten ze op een rij, met bijhorende prijzen.

  • Slimme LED-ketting: een slimme verlichtingsband van twee meter lang. De prijs bedraag € 29,99 per stuk.
  • Draadloze slimme buitenlamp: een slimme buitenlampn die je overal kunt plaatsen waar je wilt, gezien deze draadloos is. Het is een vierkante lamp die € 34,99 kost.
  • LED verlichting in blokvorm: een slimme LED lamp in de vorm van een langwerpige blok. Deze is bedraad en kost € 29,99.
  • Slimme muurlamp: een slimme armatuur voor aan de wand. Beschikbaar in drie uitvoeringen. Per stuk kosten de lampen € 39,99.
  • Slimme tuinspotjes: in hoogte verstelbare tuinspotjes, die je in je in tuinpad kunt verwerken. De  spotjes kosten € 39,- per stuk.

Naast deze nieuwe Lidl slimme buitenlampen had de supermarkt al smart home producten in de schappen liggen. Voor onder meer slimme stekkers, sensoren en slimme lampen voor binnen kun je bij de Lidl al je hart ophalen.

Slimme verlichting van Lidl

De slimme lampen van Lidl kunnen bediend worden via de Lidl Smart home applicatie. De lampen kunnen in miljoenen kleuren schijnen en ingesteld worden voor verschillende lichtsterktes. Het assortiment is vergelijkbaar met dat van Philips Hue, maar dan een tikje goedkoper.

Het is wel goed om te vermelden dat de slimme lampen van Lidl communiceren via Zigbee.  Je hebt een smart home hub, de Lidl Gateway in dit geval, nodig om volledig gebruik te maken van de lampen.

De nieuwe slimme buitenlampen zijn vanaf 27 januari te vinden in de schappen van de supermarkt, maar ook in de Lidl webshop.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts