‘Logitech Circle View Doorbell is exclusief ontworpen voor HomeKit’

De nieuwe Logitech Circle View slimme deurbel is exclusief ontworpen voor Apple HomeKit.
logitech circle view doorbell homekit
De nieuwe slimme deurbel van Logitech. © Pixabay/Logitech

Logitech heeft een nieuwe slimme deurbel aangekondigd: de Logitech Circle View Doorbell. De slimme deurbel is exclusief ontworpen voor Apple HomeKit. Het gaat om een bedrade slimme deurbel met een groothoeklens van 160 graden.

Slimme deurbel van Logitech met gezichtsherkenning

De Logitech Circle View Doorbell is een échte slimme deubel: zo is er sprake van gezichtsherkenning op basis van foto’s in je bibliotheek, is er tweeweg-communicatie onder de motorkap te vinden en kan je dankzij de camera zien wie er aanbelt.

De slimme deurbel maakt het mogelijk om mensen die aanbellen van top tot teen te kunnen zien, zelfs als zij 60 centimeter van de deur afstaan. Dit wordt mogelijk dankzij de 160 graden groothoeklens.

‘Exclusief ontworpen voor Apple HomeKit’

Logitech meldt bij de aankondiging van haar nieuwe slimme deurbel dat hij exclusief ontworpen is voor het Apple HomeKit smart home platform. Hierdoor kan de slimme deurbel opgenomen in HomeKit scenario’s en kunnen bijvoorbeeld notificaties doorgestuurd worden naar smart speakers van Apple. Denk aan de nieuwe Apple HomePod Mini.

Mobility-baas bij Logitech, Michele Hermann, spreekt over een onmisbare toevoeging voor smart homes: “We kunnen niet opgewondener zijn om de Circle View Doorbell te lanceren, een zeer welkome aanvulling op de Logitech-familie voor thuisbeveiliging en zeker een onmisbare toevoeging aan je huis”, klinkt Hermann enthousiast.

Prijs en beschikbaarheid

De Logitech Circle View wordt aangeboden met en zonder installatie. Voor de losse slimme deurbel wordt in Amerika op het moment van schrijven een prijs van 199 dollar gerekend. Wil je hem gelijk goed laten installeren, dan kun je daar zo’n 100 dollar bovenop rekenen.

Wanneer de slimme deurbel van Logitech in Nederland te koop zal zijn is nog niet bekend. Smartoday.nl volgt de ontwikkelingen op de voet.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts