‘Macbook Pro 2021 krijgt weer een SD-kaartslot’

De MacBook Pro 2021 wordt hoogstwaarschijnlijk weer voorzien van een SD-kaartslot.
macbook pro 2021 sd-kaart
Huidige MacBook Pro. © Moritz Kindler / Unsplash

De nieuwe Macbook Pro 2021, die Apple op het moment van schrijven aan het ontwikkelen zou zijn, zou volgens de laatste geruchten weer voorzien worden van een SD-kaartslot. Dit wordt gemeld in een artikel op Bloomberg van Mark Gurman.

Nieuwe Macbook Pro 2021

Als we de laatste geruchten moeten geloven zou de nieuwe Apple Macbook Pro 2021 weer de SD-kaartslot terug krijgen. De sleuf om een SD-kaartje in te kunnen stoppen verdween sinds de Macbook Pro 2016 modellen, tot groot ongenoegen van veel gebruikers. Nu lijkt Apple deze dus weer terug te plaatsen.

Gebruikers konden niet anders dan met veel omwegen materiaal op hun computer krijgen. Of natuurlijk een SD-kaart adapter kopen, die je vervolgens aan kunt sluiten op je MacBook.

SD-kaartslot weer terug

Hoewel de de SD-kaartslot weer terug tlijkt e komen bij de nieuwe MacBook Pro 2021 modellen, is het nog niet bekend of deze sleuf ook terug zal komen bij de nieuwe Macbook Air 2021: deze zal hoogstwaarschijnlijk dunner en lichter worden, maar veel meer is daar niet over bekend.

Naast het waarschijnlijk terugkeren van de SD-kaartsleuf, zal de nieuwe Macbook Pro 2021 mogelijk niet meer voorzien worden van de Touch Bar. Daarbij zal er – net als de nieuwe Air 2021 – waarschijnlijk weer sprake zijn van een MagSafe oplader; de magnetische oplaadkabel.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts