Netflix helpt ouders begrijpen wat hun kinderen kijken

Netflix wil ouders helpen begrijpen wat hun kinderen kijken met activiteitenrapporten.
netflix ouders kinderen activiteitenrapporten

Netflix gaat ouders helpen om beter te begrijpen wat hun kinderen kijken. Ouders kunnen een activiteitenrapport ontvangen met kijkgegevens van kinderen op het Netflix account. Hierbij kan gedacht worden aan het soort programma’s dat gekeken wordt en favoriete personages.

Activiteitenrapport van kinderaccounts op Netflix

Met het activiteitenrapport kunnen ouders beter gaan begrijpen wat hun kinderen kijken op Netflix en wie hun favoriete karakters zijn. Er worden aanbevelingen gegeven voor nieuwe series en films op basis van getoonde interesses.

In het rapport zou niet alleen een aanbeveling gedaan worden voor nieuwe content; ook worden er kleurplaten bijgestuurd en deelt Netflix zelfs vragen die kinderen kunnen stellen op basis van de gekeken content, meldt The Verge.

Familieprofiel op Netflix voor gezinsvriendelijke content

Naast het nieuwe activiteitenrapport voor kinderaccounts op Netflix komt het medium ook met de mogelijkheid om een familieprofiel aan te maken. Hierbij wordt er gezinsvriendelijke content voorgeschoteld, waar dus het hele gezin van kan genieten.

De familieprofielen worden op dit moment beschikbaar. Het zou wel nog gaan om een wereldwijde test. Wanneer we de activiteitenrapporten voor kinderen kunnen verwachten blijft nog in het ongewisse.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts