Netflix komt met een Tomb Raider anime serie

Netflix werkt aan een anime serie over Tomb Raider games met Lara Croft in de hoofdrol.
netflix tomb raider anime serie
Shadow of the Tomb Raider © IGDB/Press

Goed nieuws voor fans van Tomb Raider games. Netflix werkt op dit moment namelijk aan een animatieserie over de Tomb Raider games. Natuurlijk speelt Lara Croft de hoofdrol in deze Tomb Raider anime serie.

Tomb Raider anime serie

Op Twitter kondigt Netflix de komst van de animatieserie van Tomb Raider aan. “The most iconic heroine in video games is jumping to animation! Tomb Raider is a new anime series from Legendary following Lara Croft after the events of the video-game reboot trilogy”, aldus Netflix.

De nieuwe anime serie van Tomb Raider zal het verhaal verder vertellen ná de recente drie Tomb Raider spellen. Het verhaal zal zich dus voortzetten via de serie op Netflix.

Filmuitgever Legendary

Het Amerikaanse Legendary, een filmuitgever, zal de animatieserie produceren. Deze uitgever zal zich ook gaan buigen over een serie over Skull Island. Het blijft nog even in het ongewisse wie de animatieserie van Tomb Raider zal gaan realiseren. Wel gaat het om anime, dus de kans dat er een Japanse studio aan de slag gaat is groot.

Netflix 2021

Benieuwd wat er naast Tomb Raider nog meer gekeken kan worden binnenkort? Wij zetten alle te verwachten films op Netflix in 2021 op een rij. En als je niet kan kiezen kun je binnenkort gebruik maken van Netflix Shuffle Play: op basis van een algoritme worden dan films series voorgeschoteld die jij mogelijk interessant zou kunnen vinden.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts