Nieuwe Hue Dimmer Switch met vier knoppen op komst

De nieuwe Hue Dimmer Switch krijgt vier knoppen en een rondere bevestigingsplaat.
nieuwe hue dimmer switch design
Beeld: De nieuwe Hue Dimmer Switch © Philips Hue

Het nieuwe jaar zal goed beginnen voor liefhebbers van slimme lampen: er komt namelijk een nieuwe Hue Dimmer Switch in 2021. Deze slimme afstandsbediening – die het mogelijk maakt om slimme lampen te kunnen bedienen – krijgt onder meer een knop extra. Dit meldt Hueblog.

Hue Dimmer Switch met vier knoppen

Hoewel de huidige Hue Dimmer Switch drie knoppen heeft, zal de nieuwe variant uitgevoerd worden met een extra knop. De bovenste van de vier knoppen is een aan/uit knop. De onderste knop is voorzien van de merknaam ‘Hue’. Wat hier de functie van zal zijn is nog onbekend.

Grotere en rondere bevestigingsplaat

Niet alleen het aantal knoppen op de Hue Dimmer Switch maken het verschil: ook de bevestigingsplaat is met 80 bij 125 millimeter een stukje groter dan de huidige plaat. Ook zijn de hoeken opvallend een stuk ronder dan de oudere bevestigingsplaat.

Nog niets bevestigt

Hue heeft zelf nog niets bevestigt over een prijs of een releasedatum van de nieuwe Hue Dimmer Switch met vier knoppen. De kans is groot dat de prijs van de slimme afstandsbediening ongeveer hetzelfde zal zijn met een adviesprijs € 19,95.

Ook zou het logisch zijn als de nieuwe Hue Dimmer Switch weer in starterspakketten van Philips Hue te vinden zal zijn.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts