‘Nieuwe iPhone zonder notch op komst de komende jaren’

De iPhone 13 krijgt een kleinere notch; mogelijk verdwijnt de inkeping de komende jaren helemaal.
iphone zonder notch
De iPhone notch zou mogelijk gaan verdwijnen. © Thought Catalog / Unsplash

De notch van de iPhone zou de komende jaren gaan verdwijnen bij nieuwe iPhones, als we de laatste geruchten mogen geloven. De komende iPhone 13 zou nog wel een kleine notch hebben.

iPhone zonder notch

Dit weet Macrumors te melden. Apple-analist Ming-Chi Kuo stelt dat de iPhone 13 een kleinere notch krijgt. Voor degenen die niet weten wat een notch is: de inkeping in het scherm om camera en sensoren een plekje te geven.

In 2022 zouden er zelfs iPhone modellen zonder notch aangekondigd worden: de notch zou verdwijnen en plaats maken voor een klein schermgat. Samsung past deze manier voor het verwerken van de camera reeds toe.

Specificaties iPhone 13

Naast het verdwijnen van de notch stelt Ming-Chi Kuo ook dat de iPhone 13 Pro modellen een verversfrequentie heeft van 120 Hz, een stuk hoger dan eerdere modellen. Dat betekent dus nog vloeiender scrollen.

Draadloos opladen? Daar zouden we nog niet op moeten rekenen, aldus de analist. Wel stelt hij dat de nieuwe iPhone 13 Pro toestellen een grotere batterij onder de motorkap hebben.

Opvouwbare iPhone

Ook interessant: volgens de Apple-analist kunnen we in 2023 de eerst foldable van Apple verwachten. De opvouwbare iPhone zou een scherm krijgen tussen 7,5 en 8 inch. Lees hier meer nieuws over foldables. De release van deze opvouwbare iPhone zou plaats moeten vinden in 2023, aldus Kuo.

Eerder, in 2022, zou Apple met een nieuwe variant op de iPhone SE komen. Een iPhone SE met ondersteuning voor 5G.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts