Nieuwe JBL Charge 5 aangekondigd

De nieuwe JBL Charge 5 heeft een afspeeltijd van 20 uur.
jbl charge 5 speaker
De nieuwe JBL Charge 5. © JBL Press

JBL heeft een nieuwe speaker aangekondigd in de Charge-serie. Het is de JBL Charge 5. De nieuwe speaker heeft een stof- en waterdicht ontwerp en is verbeterd op het gebied van audio ten opzichte van zijn voorgangers.

JBL Charge 5 specificaties

De JBL Charge 5 is voorzien van een racetrack-vormige driver, een aparte tweeter en een dubbele passieve radiatoren. JBL spreekt van een indrukwekkende audiohelderheid en een diepe bas.

Of je nu thuis of buitenshuis luistert, de JBL Charge 5 zet een nieuwe standaard voor geluid van hoge kwaliteit. We zijn verheugd om de volgende generatie van onze populaire line-up te introduceren en zijn buitengewoon enthousiast om luisteraars de ongeëvenaarde kracht van JBL Signature Pro Sound te bieden“, laat senior vice president en general manager Consumer Audio bij Harman Andy Tsui enthousiast weten.

Ook meldt JBL dat de JBL Charge 5 een afspeeltijd heeft van maar liefst 20 uur. Je kunt hem dus met een gerust hart meenemen naar een park. Er is sprake van ondersteuning van bluetooth 5.

 

jbl charge 5 afspeeltijd (1)
De JBL Charge 5 heeft een afspeeltijd van 20 uur. © JBL

Powerbank

Naast het afspelen van geluid kan de JBL Charge 5 ook gebruikt worden als powerbank. Ook kan de speaker met JBL PartyBoost aan andere JBL-speakers gekoppeld worden om het geluid te versterken.

Kijken we naar het design van de JBL Charge 5, dan lijkt hij best wel op zijn voorgangers. Nu is er echter wel sprake van siliconen bumpers en wederom het opvallende JBL logo aan de voorzijde van speaker.

Release JBL Charge 5

De Charge 5 zal vanaf maart 2021 beschikbaar zijn in vijf verschillende kleuren, waaronder zwart, grijs, blauw, groenblauw en opnieuw de camouflage variant. Hij wordt aangeboden voor een prijs van 179 euro.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts