Nieuwe JBL Tour hoofdtelefoons ‘voor business professionals’

De nieuwe JBL Tour-serie bestaat uit twee modellen: een over-ear koptelefoon en draadloze oordopjes.
jbl tour series hoofdtelefoons
De JBL Tour Pro+, een van de twee nieuwe modellen. © JBL/Press

JBL heeft nieuwe hoofdtelefoons geïntroduceerd onder de naam JBL Tour. Het gaat hier niet om normale koptelefoons, maar hoofdtelefoons voor business professionals, aldus JBL tijdens de aankondiging. De serie bestaat uit twee verschillende modellen: een over-ear koptelefoon en draadloze oordopjes.

JBL Tour One en Pro+

Het gaat om de JBL Tour One, een over-ear koptelefoon en de JBL Tour Pro+, draadloze oordopjes. Beiden modellen ondersteunen voice assistant Google Assistant en Amazon Alexa. Daarbij zijn ze beiden uitgerust met Adaptive Noise Cancellation, JBL Pro Sound en Adaptive Ambient Aware.

JBL Tour One: over-ear koptelefoon

De JBL Tour One is een over-ear koptelefoon. Met deze nieuwe koptelefoon van JBL is er bijna geen hinder van het geluid in de omgeving, wanneer er muziek geluisterd wordt. Er is namelijk sprake van True Adaptive Noise Cancellation.

Wil je helemaal niets meer horen, dan kun je genieten van de functie SilentNow. Hiermee wordt ruisonderdrukking ingeschakeld. Opvallend is de lange afspeeltijd: JBL belooft een afspeeltijd van maar liefst 50 uur.

JBL Tour Pro+: draadloze oordopjes

Naast JBL Tour One is ook de JBL Tour Pro+ aangekondigd. Dit zijn draadloze oordopjes. Ook hier is er sprake van Adaptive Noise Cancelling, waardoor omgevingsgeluiden geweerd worden. Met de Fast Pair functionaliteit worden de draadloze oordopje van JBL razendsnel gekoppeld met Android-smartphones. Worden deze ontgrendeld, dan wordt er gelijk een koppeling gerealiseerd met de JBL Tour Pro+ oordopjes.

Als we hier kijken naar de maximale afspeeltijd is dat ook niet mis: ze gaan 30 uur mee zonder op te hoeven laden.

Release JBL Tour One en Pro+

De JBL Tour One en de Pro+ zijn vanaf mei dit jaar te koop. Beiden zijn – tot nu toe – beschikbaar in een zwarte kleur. De JBL Tour One heeft een prijskaartje van € 299,95. De JBL Tour Pro+ draadloze oordopjes zijn € 100,- goedkoper: daar betaal je € 199,95 voor.

Het is niet de eerste aankondiging van JBL: eerder deze week kondigde JBL haar nieuwe Charge 5 bluetooth speaker aan, waar wij bij Smartoday over schreven.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts