Nieuwe Kasa Smart producten aangekondigd

Kasa Smart heeft zes nieuwe smart home producten aangekondigd tijdens CES 2021.
kasa smart home producten
Beeld ter illustratie. © Pixabay

Kasa Smart, de smart home divisie van TP-Link, heeft tijdens CES 2021 zes nieuwe smart home producten aangekondigd. Onder meer een slimme stekker voor buiten, een slimme deurbel en twee slimme beveiligingscamera’s ontdekken we nu in het productportfolio.

Zes nieuwe Kasa smart home producten

In totaal gaat het om zes nieuwe smart home producten. Kasa Smart is een onderdeel van TP-Link, die eerder vandaag de nieuwe TP-Link Deco Voice X20 aankondigde, waar we bij Smartoday uitgebreid verslag van deden.

De slimme producten van Kasa werken in sommige gevallen met Google Assistant en Amazon Alexa: neem bijvoorbeeld een slimme switch om klassieke lampen slim mee te kunnen maken. Laten we de nieuwe producten op een rij zetten.

Slimme beveiligingcamera’s voor binnen en buiten

Allereerst komt het smart home merk met de Kasa Spot Pan Tilt Cam, een slimme beveiligingscamera voor binnen die voorzien is van een pan & tilt functie. De camera is in staat om personen te volgen. De pan & tilt functie zorgt ervoor dat de camera kan kantelen en draaien.

Ook komt Kasa Smart met een beveiliginscamera voor buiten, de Kasa Cam Outdoor. Deze is dus geschikt voor buiten en met een IP-65 certificering is dat geen enkel probleem.

De opslag van de Kasa beveiligingscamera’s vindt plaats via Kasa Care, de cloudopslagdienst van het smart home merk. Echter kan de opslag ook lokaal plaatsvinden met behulp van een SD-kaartje.

Slimme deurbel: Kasa Smart Doorbell

Ook komt Kasa Smart met een eigen slimme deurbel: de Kasa Smart Doorbell. De slimme deurbel is voorzien van een camera en microfoon: je kunt dus niet alleen meekijken maar ook praten met degenen die aanbellen. Het blijkt te gaan om een échte slimme deurbel. Kasa Smart meldt namelijk bij de aankondiging dat de deurbel gebruik maakt van AI (Artificial Intelligence) om mensen te herkennen.

Net als de slimme camera’s kan de opslag in de cloud plaatsvinden via Kasa Care, maar kan dit ook lokaal met een SD-kaartje.

Slimme stekker voor buiten

Kasa lanceerde tijdens CES 2021 ook een slimme stekker voor buiten: de Kasa WiFi Outdoor Plug. De slimme stekker kan gebruikt worden om je smart home plannen ook buiten te realiseren. Denk aan het opnemen van je buitenverlichting in scenario’s.

Nu we het toch over lampen hebben: Kasa introduceert ook de Kasa Smart WiFi Light Switch. Met deze schakelaar kun je traditionele lampen slim maken. De switch ondersteunt voice assistants Google Assistant en Amazon Alexa, waardoor je je klassieke lampen ook met spraak kunt aansturen.

Tenslotte komt het merk met een Smart Dimmer Switch: deze slimme dimmer laat je lampen feller schijnen als er iemand passeert. De switch kan dit doen met behulp van een ingebouwde bewegingssensor. Dit Kasa smart home product kan handig zijn in een donkere gang, waarbij je wil dat deze verlicht wordt als je arriveert.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts