Nieuwe kleur voor FIBARO Walli: antraciet

De FIBARO Walli slimme schakelaars en stopcontacten zijn nu ook beschikbaar in antraciet.
nieuwe kleur fibaro walli slimme schakelaar en stopcontact (1)
FIBARO Walli in antraciet uitvoering. © FIBARO

FIBARO komt met een nieuwe kleur voor haar Walli slimme schakelaars en stopcontacten: een stijlvolle antraciet kleur. Dit meldt het Poolse smart home merk vandaag tijdens CES 2021.

FIBARO Walli antraciet

De slimme schakelaars en stopcontacten van FIBARO, Walli genaamd, waren tot op heden enkel in het wit te koop. Maar wat als je nu een donkere muur hebt, waar je het slimme stopcontact wil bevestigen?

Om daar een mooie oplossing voor te bieden introduceert FIBARO vandaag een nieuwe kleur: antraciet. Het merk spreekt over een mooie en stijlvolle kleur. Volgens FIBARO vroegen veel architecten en ontwerpers naar deze ‘gewilde’ kleur.

Alleen een nieuwe kleur

De FIBARO Walli schakelaars en stopcontacten zelf blijven trouwens ongewijzigd: “De slimme schakelaars en stopcontacten van Walli waren zeer populair bij klanten, media en influencers over de hele wereld. De feedback was erg positief, dus we besloten dat de witte en antraciet versies dezelfde kenmerken moesten hebben”, aldus Krystian Bergmann, Growth Director bij FIBARO.

Dit is FIBARO Walli

FIBARO Walli zijn slimme schakelaars en stopcontacten die voorzien zijn van een verlichte LED ring. De kleur van deze ring kan aangepast worden naar het doel van de schakelaar of stopcontact. Ze werden vorig jaar voor het eerste aangekondigd tijdens CES 2019. Nu twee jaar later wordt tijdens CES 2021 een kleine update aangekondigd: een nieuwe kleur.

De slimme schakelaars en stopcontacten van FIBARO ondersteunen spraakbediening. Onder meer Google Assistant en Amazon Alexa worden door FIBARO Walli ondersteund.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts