Nvidia GeForce Now ondersteunt nu Chrome en M1 Macs

GeForce Now van Nvidia breidt haar ondersteuning uit naar Chrome en M1 Macs.
m1 macs chrome nvidia geforce now
Beeld ter illustratie. © Michał Kubalczyk/Usplash

GeForce Now, de gamestreamingdienst van Nvidia, is nu ook beschikbaar voor Chrome browsers en M1 Macs. Met deze ondersteuning kun je dus ook gewoon grote spellen spelen die jouw laptop normaalgesproken niet aan kan.

GeForce naar Chrome browsers en M1 Macs

Met deze ondersteuning wordt gelijk het grote voordeel van cloudgaming duidelijk: je kunt grotere spellen spelen op apparaten die dit normaal gesproken helemaal niet kunnen ondersteunen.

Met de komst van Nvidia GeForce Now naar Chrome browsers en M1 Macs ben je in staat om grote games zonder problemen te spelen op computers die een Chrome-browser hebben; zelfs eenvoudige laptopjes.

Windows 10 en Android

Met de komst naar Chrome en M1 Macs breidt Nvidia haar gamestreamingdienst aardig uit. Eerder was op Smartoday te lezen dat Nvidia Shield TV nu ook PS5 en Xbox controllers onderteunt. Ondersteuning werd reeds geboden voor Windows 10 en Android apparaten.

Afgelopen augustus lanceerde Nvidia een beta-versie voor Google Chromebooks. Als we de laatste geruchten mogen geloven komt GeForce Now ook naar de LG TV’s in 2021.

Nvidia GeForce Now

GeForce Now van Nvidia is een gamestreamingdienst. Het is vergelijkbaar met Google Stadia en Amazon Luna: zonder spelcomputer kun je spellen vanuit de cloud spelen. Middels een bluetooth controller, een muis en toetsenbord of je smartphone kun je de spellen bedienen.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts